Sposób przygotowania: Daktyle zalać ciepłą wodą i odstawić na około 15 minut. Wiórki wrzucić na rozgrzaną patelnię (część zostawić do obtoczenia trufli) i cały czas mieszając prażyć, aż się zrumienią (uwaga, łatwo je przypalić). Uprażone wiórki umieścić w malakserze, dodać daktyle i połowę wody, w której się namaczały oraz pozostałe składniki. Następnie miksować aż do otrzymania gładkiej masy. Z masy ulepić równe kulki, obtoczyć je w pozostałych wiórkach i wstawić do lodówki aż będą twarde (około godziny).
Kontakt:
- 530 530 156
Dorota Lejkowska
OPINIA PACJENTA: Szczerze polecam Dobrego dietetyka w Żorach. Pani Dorota zna się na tym co robi. Samopoczucie dobre, posiłki obfite i nie głoduję. Jestem bardzo zadowolony.
16.06.2015
Twój komentarz