Sposób przygotowania:
Daktyle zalać ciepłą wodą i odstawić na około 15 minut. Wiórki wrzucić na rozgrzaną patelnię (część zostawić do obtoczenia trufli) i cały czas mieszając prażyć, aż się zrumienią (uwaga, łatwo je przypalić).
Uprażone wiórki umieścić w malakserze, dodać daktyle i połowę wody, w której się namaczały oraz pozostałe składniki. Następnie miksować aż do otrzymania gładkiej masy. Z masy ulepić równe kulki, obtoczyć je w pozostałych wiórkach i wstawić do lodówki aż stwardnieją (około godziny). Smacznego !
Kontakt:
- 530 530 156
Dorota Lejkowska
OPINIA PACJENTA: Zaczęłam chodzić do Pani Doroty do Mikołowa jeszcze przed moją trzecią ciążą, potem w trakcie i po porodzie również. Efekt jest teraz taki, że mam tąką samą wagę, jak przed pierwszą ciążą, nauczyłam się zdrowo jeść i nawet trochę polubiłam aktywność fizyczną ...
04.08.2016
Twój komentarz